Frederik VI - ØLBAR & SPISESTED
på Frederiksberg Alle 42
TLF 33 31 33 38 MAIL rex@frederik-vi.dk "noget så frederiksbergsk"
​
HVAD KAN DU FORVENTE:
Vi er en Ølbar og spisested, ikke en traditionel restaurant. Vi fokuserer på ØL og klassisk dansk mad. 26 ølhaner, og mere end 200 forskellige øl om året. Ærlig mad, baseret på gode råvarer, hjemmelavet, men ikke det helt store udvalg. Frokostkortet har en fin variation og en lang række klassiske danske anretninger. Aftenkortet er simpelt. Køkkenet tilbyder dagens ret, og så er der altid mulighed for en konge pariserbøf med garniture, eller pandestegt rødspættefilet med sovs og kartofler. Vi har ikke forretter, men periodevis dagens dessert eller ostetallerken. Naturligvis har vi også kaffe, spiritus, vin og vand. Her er en folkelig stemning, og stor mangfoldighed i gæste-segmenterne. Vi viser fodbold på skærmen, har billard og terningspil. Man kan sidde både inde og ude. Ude er markiser og varmelamper. Eller lån en sitting-suit. Vi betragtes som en af Frederiksbergs klassiske restaurationer, og vi værner om forretningens historie og koncept. Det skylder vi dig, Frederiksberg og vore 80.000 årlige gæster!
​
Velkommen her på den skønne Frederiksberg Alle.
​
Vi åbner hver dag kl. 11.00
Frokost kl 11.30 - 15.30
Aftensmad kl. 18.00 - 20.00
26 ølhaner
Fodbold på skærmen
7 dage om ugen
Pladser inde og ude (varmelamper)
BUS til døren / Metro Frdb.Alle




Menu

Vi serverer et bredt udvalg af sild samt danske klassiske frokostanretninger.
Vi tilstræber at så meget som muligt laves fra bunden!
Det bør lige nævnes, at vi har et ganske fornuftigt udvalg af snaps - nok altid 30-40 varianter. Meget kolde, kolde, og fra "kassen"

Vi serverer aftensmad på alle ugens dage i tidsrummet kl. 18-20. Der er én ret på menuen - dagens ret - som varierer fra dag til dag.
Herudover kan man, på alle dage, få pariserbøf m. garniture og pandestegt rødspættefilet med kartofler og smørsovs.
Konceptet er gode danske retter - se ugemenuen under "aftensmad"

Vi har 26 Fadølshaner. Vi har hyppig udskiftning, og sigter mod at have 100-150 forskellige fadøl inde over hanerne om året. Vi tilstræber variation i dybden og i bredden, således at der er øl for enhver smag, og øl som passer godt til maden vi serverer. Herudover har vi et pænt udvalg i flaskeøl, som ligeledes skifter over året, og så de passer til årstiderne.