Frederik VI - ØLBAR & SPISESTED
på Frederiksberg Alle 42
TLF 33 31 33 38 MAIL rex@frederik-vi.dk "noget så frederiksbergsk"
​
Frokost kl 11.30 - 15.30
Aftensmad kl. 17.30 - 20.30
26 ølhaner - Fodbold på skærmen
7 dage om ugen
Pladser inde og ude (varmelamper)
BUS til døren / METRO Frdb.Alle
Åben:
Søndag - torsdag 11-01
Fredag - lørdag 11-02
Vi er en Ølbar & Spisested, ikke en traditionel restaurant. Vi fokuserer på ØL og klassisk dansk mad.
Vi har 26 ØLHANER, og mere end 200 forskellige øl om året. Ærlig mad, baseret på gode råvarer, hjemmelavet. Frokostkortet har en fin variation af en række klassiske danske anretninger. Aftenkortet er relativt simpelt: køkkenet tilbyder dagens ret, eller alternativt pariserbøf eller rødspættefilet. Vi har ikke forretter men oftest altid dessert. Naturligvis også kaffe, vand, vin, drinks, cocktails i et mindre sortiment. Her er en folkelig stemning, og stor mangfoldighed i gæste-segmenterne. Vi viser fodbold på skærmen, har billard og terninge-spil. Man kan sidde både inde og ude. Ude er markiser, varmelamper, eller lån en af vores sitting-suites. Vi betragtes som en af Frederiksbergs klassiske restaurationer, og vi værmer om forretningens historie og koncept. Det skylder vi dig, Frederiksberg og ikke mindst vore 80.000 årlige gæster. VELKOMMEN her på den skønne Frederiksberg Alle
Vidste du at Restaurant 1971 på HC Ørstedsvej 28A, er en del af Frederik VI. Her serveres klassisk dansk mad, med et tvist af det franske. Traditionel Restaurant. Se mere på: www.1971frokost.dk Tlf 53531971
Menu
Vi serverer et bredt udvalg af sild samt danske klassiske frokostanretninger.
Vi tilstræber at så meget som muligt laves fra bunden!
Det bør lige nævnes, at vi har et ganske fornuftigt udvalg af snaps - nok altid 30-40 varianter. Meget kolde, kolde, og fra "kassen"
Vi serverer aftensmad på alle ugens dage i tidsrummet kl. 18-20. Der er én ret på menuen - dagens ret - som varierer fra dag til dag.
Herudover kan man, på alle dage, få pariserbøf m. garniture og pandestegt rødspættefilet med kartofler og smørsovs.
Konceptet er gode danske retter - se ugemenuen under "aftensmad"
Vi har 26 Fadølshaner. Vi har hyppig udskiftning, og sigter mod at have 100-150 forskellige fadøl inde over hanerne om året. Vi tilstræber variation i dybden og i bredden, således at der er øl for enhver smag, og øl som passer godt til maden vi serverer. Herudover har vi et pænt udvalg i flaskeøl, som ligeledes skifter over året, og så de passer til årstiderne.