Menu

Vi serverer et bredt udvalg af sild samt danske klassiske frokostanretninger.           

Vi tilstræber at så meget som muligt laves fra bunden!

 

Det bør lige nævnes, at vi har et ganske fornuftigt udvalg af snaps - nok altid 30-40 varianter. Meget kolde, kolde, og fra "kassen"

Vi serverer aftensmad på alle ugens dage i tidsrummet kl. 18-20. Der er én ret på menuen - dagens ret - som varierer fra dag til dag.

Herudover kan man, på alle dage, få pariserbøf m. garniture og pandestegt rødspættefilet med kartofler og smørsovs.

 

Konceptet er gode danske retter - se ugemenuen under "aftensmad" 

Vi har 26 Fadølshaner. Vi har hyppig udskiftning, og sigter mod at have 100-150 forskellige fadøl inde over hanerne om året. Vi tilstræber variation i dybden og i bredden, således at der er øl for enhver smag, og øl som passer godt til maden vi serverer. Herudover har vi et pænt udvalg i flaskeøl, som ligeledes skifter over året, og så de passer til årstiderne.