Frederik VI - ØLBAR & SPISESTED
på Frederiksberg Alle 42
TLF 33 31 33 38 MAIL rex@frederik-vi.dk "noget så frederiksbergsk"
​
HVAD KAN DU FORVENTE:
Vi er en Ølbar og spisested, ikke en traditionel restaurant. Vi fokuserer på ØL og klassisk dansk mad. 26 ølhaner, og mere end 200 forskellige øl om året. Ærlig mad, baseret på gode råvarer, hjemmelavet, men ikke det helt store udvalg. Frokostkortet har en fin variation og en lang række klassiske danske anretninger. Aftenkortet er simpelt. Køkkenet tilbyder dagens ret, og så er der altid mulighed for en konge pariserbøf med garniture, eller pandestegt rødspættefilet med sovs og kartofler. Vi har ikke forretter, men periodevis dagens dessert eller ostetallerken. Naturligvis har vi også kaffe, spiritus, vin og vand. Her er en folkelig stemning, og stor mangfoldighed i gæste-segmenterne. Vi viser fodbold på skærmen, har billard og terningspil. Man kan sidde både inde og ude. Ude er markiser og varmelamper. Eller lån en sitting-suit. Vi betragtes som en af Frederiksbergs klassiske restaurationer, og vi værner om forretningens historie og koncept. Det skylder vi dig, Frederiksberg og vore 80.000 årlige gæster!
​
Velkommen her på den skønne Frederiksberg Alle.
​
Vi åbner hver dag kl. 11.00
Frokost kl 11.30 - 15.30
Aftensmad kl. 18.00 - 20.00
26 ølhaner
Fodbold på skærmen
7 dage om ugen
Pladser inde og ude (varmelamper)
BUS til døren / Metro Frdb.Alle








Aftensmad alle dage, hele ugen:
Vi serverer aftensmad på alle ugens dage i tidsrummet kl.18-20. Der er tre retter på menuen - dagens ret - som varierer fra dag til dag, klassisk pariserbøf og pandestegte rødspættefileter med sovs og kogte kartofler. Konceptet er gode danske retter, og vi har fast stegt flæsk og persillesovs på om onsdagen. Pris for dagens ret er mellem 135 kr. og 189 kr.
Det anbefales, at der bestilles bord enten i forretningen, på telefon 33 31 33 38, på Facebook eller via kontaktformularen i venstre side.
​
Ugemenuen:
Mandag: Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder Kr 149,-
Tirsdag: Sprængt oksebryst med kartofler og peberrodssovs Kr 159,-
Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs ad libitum Kr. 149,-
Torsdag: Hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler Kr. 149,-
Fredag: Mørbradgryde med ris eller kartoffelmos Kr. 159,-
Lørdag: Wienerschnitzel m. brasede kartofler og garniture Kr. 189,-
Søndag: Skiftende retter efter kokkens valg, ring evt.
* der tilstræbes lidt grønt til alle retter
​
Desuden serveres dagligt hver aften, alle ugens dage:
- dagens ret, som anført ovenfor
- klassisk pariserbøf med garniture Kr. 149,-
- pandestegte rødspættefileter med sovs og kartofler Kr. 159,-


