
Aftensmad alle dage
Vi serverer aftensmad på alle ugens dage i tidsrummet kl.18-20. Der er tre retter på menuen - dagens ret - som varierer fra dag til dag, klassisk pariserbøf og pandestegte rødspættefileter med sovs og kogte kartofler. Konceptet er gode danske retter, og vi har fast stegt flæsk og persillesovs på om onsdagen. Pris for dagens ret er mellem 109 kr. og 179 kr.
Det anbefales, at der bestilles bord enten i forretningen, på telefon 33 31 33 38, på Facebook eller via kontaktformularen i venstre side.
Ugemenuen
Mandag: Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder
Tirsdag: Sprængt oksebryst med kartofler og peberrodssovs
Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs ad libitum
Torsdag: Hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler
Fredag: Mørbradgryde med ris
Lørdag: Wienerschnitzel med brasede kartofler og garniture
Søndag: Skiftende retter efter kokken valg, ring evt.
Desuden serveres dagligt
Klassisk pariserbøf
Pandestegte rødspættefileter med sovs og kartofler