Frederik VI - ØLBAR & SPISESTED
Frederiksberg Alle 42
TLF 33 31 33 38 MAIL rex@frederik-vi.dk
​
Noget så Frederiksbergsk
Vi har pr medio januar 2025 udvidet vores vin-sortiment. Samtidig serverer vi snack-retter, som passer til et godt glas vin. Se vores menu og drikkekort i forretningen, eller her på siden.
ÅBEN ALLE DAGE:
Søndag - torsdag 11.00-01.00
Fredag - lørdag 11.00-02.00
Frokost: 11.30-16.00
Aftensmad: 17.30-20.30
BUS til døren METRO (frdb.alle 150m)
26 ølhaner og fodbold på skærmen
Ej længere billard
Aftenmenu:
Mandag: Krebinetter m. kartofler og stuvede ærter & gulerødder kr. 165,-
Tirsdag: Sprængt oksebryst m. kartofler og peberrodssovs kr. 175,-
Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, rødbeder + sennep kr. 170,-
Torsdag: Hakkebøf m. bløde løg, sovs og kartofler + lidt grønt kr. 165,-
Fredag: Fredags-steg m. årstidens garniture, kartofler og rødvinssauce kr. 199,-
Lørdag: Wienerschnitzel m. brasede kartofler, sovs, ærter og "dreng" kr. 205,-
Søndag: Kokkens eget valg - spørg tjeneren fra kr. 165,- til kr. 225,-
​
Supplerende retter, alle ugens dage:
Pariserbøf 300g m. garniture kr. 165,-
Pandestegt fiskefilet m. sovs og kartofler kr. 175,-
Tatar, rørt m. æggeblomme, rødbeder, peberrod og trøffelmayo kr. 130,-
Paté m. cornichoner, syltede rødløg og sennep kr. 89,-
Burrata m. spæd salat, syltede rødløg, avocado, bagt tomat og pesto kr. 89,-
Charcuterie-bræt m. pølse, skinke, pesto, tomatrelish, oliven og blå ost kr. 185,-
​Dessert:
Spørg tjeneren fra kr. 65,- til kr. 95,-
​
Aftentilbud:
Aftenret + dagens dessert kr. 220,-