top of page
9953A62A-F9E4-497E-A010-0966C219A132.jpe
08BB8DF8-20FC-4266-85D3-75E900E63DF8.jpe
A7A58C3B-311F-4FF5-A197-6F5DE6187DA2.jpe
F9C04DC8-33D7-4687-8C53-8ADC7CEAB91A.png

 

Aftenmenu:
Mandag: Krebinetter m. kartofler og stuvede ærter & gulerødder                            kr. 165,-
Tirsdag: Sprængt oksebryst m. kartofler og peberrodssovs                                        kr. 175,-
Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, rødbeder + sennep                       kr. 170,-
Torsdag: Hakkebøf m. bløde løg, sovs og kartofler + lidt grønt                                 kr. 165,-
Fredag: Fredags-steg m. årstidens garniture, kartofler og rødvinssauce                 kr. 199,-
Lørdag: Wienerschnitzel m. brasede kartofler, sovs, ærter og "dreng"                    kr. 205,-
Søndag: Kokkens eget valg - spørg tjeneren                                        fra kr. 165,- til kr. 225,-
​
Supplerende retter, alle ugens dage:
Pariserbøf 300g m. garniture                                                                                             kr. 165,-  

Pandestegt fiskefilet m. sovs og kartofler                                                                        kr. 175,-
Tatar, rørt m. æggeblomme, rødbeder, peberrod og trøffelmayo                               kr. 130,-
Paté m. cornichoner, syltede rødløg og sennep                                                              kr.  89,-
Burrata m. spæd salat, syltede rødløg, avocado, bagt tomat og pesto                       kr.  89,-
Charcuterie-bræt m. pølse, skinke, pesto, tomatrelish, oliven og blå ost                 kr. 185,-    
 
​Dessert:
Spørg tjeneren                                                                                              fra kr. 65,- til kr.  95,-     
​
Aftentilbud: 
Aftenret + dagens dessert                                                                                                    kr. 220,-

BCD13B98-F4D7-484E-9C3B-13A3B64AF09E.jpe
3851D101-040B-40CD-A65A-F633E980F03F.jpe
bottom of page