Frokost alle dage fra kl. 11.30-15.30

Sild

-

 

Frederik VI sild med kapers og rødløg / House herring

Kr. 72,-

Peberrodssild med Reubendressing / Horseraddish herring

Kr. 72,-

Portvinssild med rødløgskompot / Port herring

Kr. 72,-

Sennepssild / Mustard herring 

Kr. 72,-

Pernodsild med stjerneanis / Pernod herring

Kr. 72,-

Karrysild med æg / Curry herring 

Kr. 72,-

Dildsild med kapers og rødløg / Dill herring

Kr. 72,-

Stegte sild i eddikelage med kapers og rødløg (lun) / Fried herring (warm) 

Kr. 75,-

 

"Pinhais" sardiner i olivenolie / Sardines

Kr. 79,-

 

Alle sild er lavet af Islandske gammeldags modnede sild

 

 

 

FEA597EC-1F46-4F3D-8AB2-5592029322CC.jpe
86F70FBC-F765-4274-A849-4E9CE4473BA7.jpe
B31B1B87-5848-4B34-ACF8-FA9E6ED666AE.png
195FB303-BA04-417D-B82C-357D76EDD3D6.png
98603CBC-13FF-4DEC-838D-CFE6B55F8C0C.jpe
3510261C-F5E8-4701-B105-888E3CE08DC0.jpe
FDC62735-0ACC-4107-8BE5-2B6340A96C94.jpe
7C8D5F00-BAB6-455D-9FE2-B26ABD7E0497.jpe
C13C2952-0D45-4CFE-9669-01E5DCFBBF5B.jpe
62DB2D4D-E739-4EB8-AD58-C4F5ABB2CBA7.jpe

Klassiske frokostretter

-

Hønsesalat med bacon / Chicken salad with bacon

Kr. 74,-

Krebsehalesalat / Creyfish salad

Kr. 79,-

Rullepølse med rødløg og sky / Danish brisket salami

Kr. 69,-

Frikadeller med kartoffelsalat / Meatballs

Kr. 75,-

Fiskefrikadeller med remoulade / Fish cakes

Kr. 74,-

Lun leverpostej med bacon og champignons / Warm liver paste with bacon and mushrooms

Kr. 69,-

Sprængt oksebryst med garniture / Brisket of beef 

Kr. 84,-

Mørbradbøf med bløde løg og surt / Loin steak with fried onions

Kr. 84,-

Pariserbøf med æggeblomme og garniture / Roasted steak tatare

Dronningens kr. 102,- / Kongens kr. 114,-

Veganske alternativer

-

Avokadomad med saltede mandler og trøffelmayo / Avocado on rye bread with salted almonds and trufflemayo 

Kr. 74,-

Kartoffelmad med trøffelmayo og garniture / Potato on rye bread with truffle mayo and garnish

Kr. 74,-

Ost

-

 

Brie med oliven / Brie with olives

Kr. 65,-

 

Blå ost "Fourme d'Ambert" med æggeblomme og rødløg / Blue cheese

Kr. 75,-

 

Gammel ost med fedt, sky, rødløg og rom / Matured cheese

Kr. 75,-

 

Kage / dessert: spørg tjeneren

6FA90D0A-1A07-4C6E-B9E5-EC0E3661016A.jpe
12933B7C-AA26-474C-86FE-AE9A808D5261.jpe
D4072F23-4185-473C-A310-1E702DDA04E9.png
1F13AF98-476B-4A8E-B681-54C541FC6A22.jpe

Reservation

Bordreservationer sker på tlf.nr.

33 31 33 38 eller rex@frederik-vi.dk