Frederik VI - ØLBAR & SPISESTED
på Frederiksberg Alle 42
TLF 33 31 33 38 MAIL rex@frederik-vi.dk "noget så frederiksbergsk"
​
Frokost kl 11.30 - 15.30
Aftensmad kl. 17.30 - 20.30
26 ølhaner - Fodbold på skærmen
7 dage om ugen
Pladser inde og ude (varmelamper)
BUS til døren / METRO Frdb.Alle
Åben:
Søndag - torsdag 11-01
Fredag - lørdag 11-02
Vi er en Ølbar & Spisested, ikke en traditionel restaurant. Vi fokuserer på ØL og klassisk dansk mad.
Vi har 26 ØLHANER, og mere end 200 forskellige øl om året. Ærlig mad, baseret på gode råvarer, hjemmelavet. Frokostkortet har en fin variation af en række klassiske danske anretninger. Aftenkortet er relativt simpelt: køkkenet tilbyder dagens ret, eller alternativt pariserbøf eller rødspættefilet. Vi har ikke forretter men oftest altid dessert. Naturligvis også kaffe, vand, vin, drinks, cocktails i et mindre sortiment. Her er en folkelig stemning, og stor mangfoldighed i gæste-segmenterne. Vi viser fodbold på skærmen, har billard og terninge-spil. Man kan sidde både inde og ude. Ude er markiser, varmelamper, eller lån en af vores sitting-suites. Vi betragtes som en af Frederiksbergs klassiske restaurationer, og vi værmer om forretningens historie og koncept. Det skylder vi dig, Frederiksberg og ikke mindst vore 80.000 årlige gæster. VELKOMMEN her på den skønne Frederiksberg Alle
Vidste du at Restaurant 1971 på HC Ørstedsvej 28A, er en del af Frederik VI. Her serveres klassisk dansk mad, med et tvist af det franske. Traditionel Restaurant. Se mere på: www.1971frokost.dk Tlf 53531971
Frokost alle dage fra kl. 11.30-15.30
​
Sild
-
Frederik VI sild med kapers og rødløg / House herring
Kr. 89,-
​
Peberrodssild med Reubendressing / Horseraddish herring
Kr. 89,-
​
Portvinssild med rødløgskompot / Port herring
Kr. 89,-
​
Sennepssild / Mustard herring
Kr. 89,-
​
Karrysild med æg / Curry herring
Kr. 89,-
​
​
Stegte sild i eddikelage med kapers og rødløg (lun) / Fried herring (warm)
Kr. 89,-
​
Sildetallerken med 3 forskellige slags sild (efter kokkens valg) / plate with 3 different herrings
Kr. 179
​
Periodevis: røget makrel eller "sol over Frederik VI"
​
​
Alle sild er lavet af Islandske gammeldags modnede sild
​
Klassiske frokostretter
-
Hønsesalat med bacon / Chicken salad with bacon
Kr. 89,-
​
Krebsehalesalat / Creyfish salad
Kr. 95,-
​
Rullepølse med rødløg og sky / Danish brisket salami
Kr. 79,-
​
Frikadeller med kartoffelsalat / Meatballs
Kr. 95,-
​
Fiskefrikadeller med remoulade / Fish cakes
Kr. 95,-
​
Lun leverpostej med bacon og champignons / Warm liver paste with bacon and mushrooms​
Kr. 75,-
​
Sprængt oksebryst med garniture / Brisket of beef
Kr. 92,-
​
Mørbradbøf med bløde løg og surt / Loin steak with fried onions
Kr. 95,-
​
Pariserbøf med æggeblomme og garniture / Roasted steak tatare
Dronningens kr. 129,- / Kongens kr. 139,-
​
Pandestegt Rødspættefilet med remoulade / Panfried plaice filet (fish) with remoulade
Kr 129,-
​
Pandestegt Rødspættefilet med rejer / Panfried plaice filet (fish) with shrimp and mayonnaise
Kr 135,-
​
​
Veganske alternativer
-
​
Avokadomad med saltede mandler og trøffelmayo / Avocado on rye bread with salted almonds and trufflemayo
Kr. 85,-
​
​
Kartoffelmad med trøffelmayo og garniture / Potato on rye bread with truffle mayo and garnish
Kr. 85,-
​
​
​
​
​
​
Ost
-
Unika Rød Løber (økologisk rødkit ost) / Unique red runner cheese, organic
Kr. 79,-
Blå ost Kornblomst (økologisk blåskimmel, cremet) med æggeblomme og rødløg / Blue cheese
Kr. 79,-
Stærk ost med fedt, sky, rødløg og rom / Matured cheese
Kr. 84,-
​
Ostetallerken med 3 slags oste
Kr. 140,-
Kage / dessert: spørg tjeneren
Kaffe + dagens kage kr 69,-
​
​
​
Reservation
Bordreservationer sker på tlf.nr.
33 31 33 38 eller rex@frederik-vi.dk