Frokost alle dage fra kl. 11.30-15.30

Sild

-

 

Frederik VI sild med kapers og rødløg / House herring

Kr. 69,-

 

Peberrodssild med Reubendressing / Horseraddish herring

Kr. 69,-

 

Portvinssild med rødløgskompot / Port herring

Kr. 69,-

 

Sennepssild / Mustard herring 

Kr. 69,-

Pernodsild med stjerneanis / Pernod herring

Kr. 69,-

Karrysild med æg / Curry herring 

Kr. 69,-

Dildsild med kapers og rødløg / Dill herring

Kr. 69,-

Stegte sild i eddikelage med kapers og rødløg (lun) / Fried herring (warm) 

Kr. 74,-

 

"Pinhais" sardiner i olivenolie / Sardines

Kr. 83,-

 

Alle sild er lavet Islandske gammeldags modnede sild

 

 

 

Klassiske frokostretter

-

Hønsesalat med bacon / Chicken salad with bacon

Kr. 69,-

Krebsehalesalat / Creyfish salad

Kr. 79,-

Rullepølse med rødløg og sky / Danish brisket salami

Kr. 69,-

Frikadeller med kartoffelsalat / Meatballs

Kr. 74,-

Fiskefrikadeller med remoulade / Fish cakes

Kr. 74,-

 

Lun leverpostej med bacon og champignons / Warm liver paste with bacon and mushrooms

Kr. 69,-

Sprængt oksebryst med garniture / Brisket of beef 

Kr. 79,-

Mørbradbøf med bløde løg og surt / Loin steak with fried onions

Kr. 79,-

 

Pariserbøf med æggeblomme og garniture / Roasted steak tatare

Dronningens kr. 97,- / Kongens kr. 109,-

Veganske alternativer

-

Avokadomad med saltede mandler og trøffelmayo / Avocado on rye bread with salted almonds and truffelmayo 

Kr. 69,-

Fredsfisk (Frederiks fiske-fri-let) med vegansk remoulade og grønt / Breaded parsnips with vegan tartar sauce

Kr. 79,-

Ost

-

 

Brie med oliven / Brie with olives

Kr. 65,-

 

Blå ost "Fourme d'Ambert" med æggeblomme og rødløg / Blue cheese

Kr. 69,-

 

Gammel ost med fedt, sky, rødløg og rom / Matured cheese

Kr. 74,-

 

Kage / dessert: spørg tjeneren

  • Facebook Social Icon
  • instagram-app-icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • 2000px-Yelp.svg

Frederik VI   |   Frederiksberg Allé 42A   |   1820 Frederiksberg C   |   Tlf. 33 31 33 38   |   rex@frederik-vi.dk